Bart Haselbekke en Emma Bocken goed in finales Small en Big Tour

Bart Haselbekke en Emma Bocken goed in finales Small en Big Tour
Vanmorgen stond er op Jumping Indoor Maastricht de Big Tour finale op het programma. In deze 1m35 rubriek was het voor België Anthony Philippaerts die een één-tweetje deed. Zo schreef hij de rubriek op naam met de BWP merrie Insolente des Dix Bonniers (v. Winningmood van de Arenberg) in een tijd van 35.53 seconden en bleef hij ook met zijn andere troef de achtjarige Allegreto nakomeling All Right du Genet de achtkoppige barrage voor door nog eens naar de tweede plaats te rijden in 35.87 seconden.

Het waren de Nederlandse ruiters de de overige top vijf completeerden met daarbij een derde plaats voor Bart Haselbekke in het zadel van de KWPN-er Dorus (v. Sam R) die hij rondstuurde in 35.95 seconden, terwijl Beau Schuttelaar met Fugon (v. Ultimo) de vierde plaats op naam schreef in 36.38 seconden en 4 strafpunten. Mel Thijssen eindigde met Gladstone (v. Eldorado van de Zeshoek) op de vijfde plaats.

Finale Small Tour

De finale van de Small Tour die over een hoogte van 1m25 werd verreden was voor Emma Bocken en haar Estera van de Vosberg (v. Warrant) die in een tijd van 34.86 seconden door de finish reden. Daarmee bleef ze voor op Imke Gradussen in het zadel van Feberlina (v. Calvaro Z) die een tijd noteerden van 36.91 seconden. De derde plaats ging naar Gerd-Jan Horsmans met Celinda Z (v. Calvino Z) die hij in 37.39 seconden door de 13 koppige barrage stuurde.

Resultaten