Albert Zoer en Wiljan Laarakkers strijden om winst in Grote Prijs Exloo

Albert Zoer en Wiljan Laarakkers strijden om winst in Grote Prijs Exloo
Gisteravond stond het Hippisch Centrum Exloo in het teken van een spannende Grote Prijs. Slechts elf combinaties wisten zich te kwalificeren voor de barrage.

De snelste ruiter van het veld bleek Albert Zoer in het zadel van Freedom (v. Larino) die hij in een razendsnel tempo van 30.57 seconden door de finish stuurde. Daarmee verwees hij Wiljan Laarakkers met zijn Duchesse de Pomme (v. Lambada van Berkenbroeck) naar de tweede plaats die daarbij een tijd noteerde van 30.60 seconden en het zo Albert Zoer nog even knap lastig maakte. Het was Gerrit Veenstra die in het zadel van Loridon van T&L (v. Horion de Libersart) naar de derde plaats wist te rijden met een tijd van 30.94 seconden.

De overie top vijf bestond uit een vierde plaats voor James Robert Billington met Fancy Roos VDL (v. Baltic VDL), gevolgd door een vijfde plaats voor Henk Frederiks en zijn Carel van Donderen (v. Acolino) die in 31.41 seconden de eindmeet kruisten. Ook Suzanne Tepper wist met de Baltic VDL nakomeling Graceland nog een zesde plaats te bezetten.