In de 1.40m Silver rubriek hield Omer Karaevli de concurrentie achter zich. Karaevli sprong naar de winst met J. Dresen's gefokte, KWPN-ruin, Istinov (Ustinov). Het duo bleef ruim drie seconden voor op de Nederlander, Ruben Romp en zijn SF-ruin, Umour Noir de Crann (Kannan, fokker: Patricia Larreur). 

België's Leonie Peeters vervolledigde de top drie met Joris Van den Bergh's gefokte sBs-merrie, Godlike van de Kapel (Balthazar Vp Wisbecq).  DE combinatie werd opgevolgd door Christoph Könemann en de 12-jarige Gijanta (Ukato). Erika Lickhammer-Van Helmond en Saratoga LW (Stakkato Gold) vervolledigde de top vijf.

Eerder sprong de Nederlandse amazone, Patty de Groot in de prijzen in de 1.30m ochtendrubriek. De Nederlandse plaatste zich op de vijfde plek in het zadel van Kikidola (Etoulon, fokker: AHW & MBH Nieuwenhuis). Proefwinst kwam op naam van Lucia Fernandez Hidalgo en Quialina D (Quidam de Revel).

Wout-Jan Van der Schans sprong in de prijzen in de 1.35m Gold rubriek. De Nederlander loodste zijn 9-jarige KWPN-hengst, Jager (Numero Uno) foutloos naar de zevende plek. 


Alle resultaten