Nadat gisteren het eerste deel van deze Grand Prix werd gereden stonden Patrik Kittel en Fuhur (v. Fürstenreich met 74,717% bovenaan, gevolgd door Marieke van der Putten met Torveslettens Titanum RS2 (v. Totilas) met 73,087%. Vanmiddag zette Charlotte Fry met de KWPN-hengst Glamourdale (v. Lord Leatherdale) een dikke 77,696% neer in deze Grand Prix en eindigde helemaal vooraan. Met deze topscore heeft Glamourdale een persoonlijk record achter zijn naam staan. Patrik Kittel kon rekenen op een van zijn nieuwe aanwisten Fuhur 6 (v. Fürstenreich) om met een score van 74,717% de tweede plaats te verzekeren. Marieke van der Putten hield de Nederlandse eer hoog en reed in het zadel van Torveslettens Titanium (v. Totilas) naar een score van 73,087%. 

Lyndal Oatley en Elvive (v. Tuschinski) eindigde vierde met een score van 72,087%. De Belgische amazone Larissa Pauluis en Flambeau (v. Ampere) namen genoegen met een vijfde plaats en een score van 70,782%. 

Bijna volledig Nederlandse top vijf in CDICh Team Competition 

Sophie van Norel en Itrina (v. Dream Boy N.O.P.) verzekerden goud in de CDICh Team Competition (Ch Team) met een score van 79,250%. Isabella Karajkovic zette met Wert's Snowflake (v. Casino Royale K WE) het Nederlandse feestje verder en noteerde een totaal van 76,150%. Robin Dicker vulde de Nederlandse top drie aan in het zadel van Helena (v. Don Tango B) met een eindscore van 74,600%. 

Tot slot verzekerde Pip Zweep en Jabulani Leone (v. Charon) nog een vierde plek met een score van 72,675%. 

Nederlandse klasseringen in de CDIJ en CIU25 

Jessica Poelman zette de beste Nederlandse prestatie neer in de CDIU25 Grand Prix. In het zadel van Chocolate Cookie R.D.P. (v. Johnson TN) noteerde ze een score van 69,145% wat haar een vijfde plek opleverde. Tot slot klasseerde Corinda Lutjeboer met Cirano (v. United) zich nog nipt met een eindtotaal van 68,291%. In de CDIJ Junior Individual Competition verzekerde Yasmin Westerink met Dibert L (v. Vivaldi) een vierde plek met een score van 69,706%. Lili van den Hoogen kon zich met Ecencka (v. Jazz) nog net klasseren met 69,265%. 

Klik hier voor de resultaten.