Guido Franchi was onze landgenoot van der Schans net te snel af. Franchi kon rekenen op Nayana Adb (v. Nabab de Reve) om in 75,52 seconden naar de eerste plaats te rijden. Wout-Jan van der Schans en A S Bombay (v. Diamant de Semilly) verzekerden zilver met een tijd van 76,79 seconden. Alain Jufer en Dante MM (v. Diarado) vulden de top drie aan in 77,42 seconden. 

Plaatsen vier en vijf waren voor Maximilian Schmid (Guardiola N) en Graziano Tazzi (Mash Ipei). 

Tenslotte scoorden ook Amber Fijen (Ishiblue F) en Bart Lips (Hurricane D.D.) een klassering en verzekerden zo hun plaatsje in de GP later deze week. 

Jody van Gerwen scoort vijfde plek in 1.40m 

In de Silver Tour 1.40m ST Final Qualification was het Jody van Gerwen die schitterde in de top vijf. In het zadel van Cordelia Gp Z (v. Cero) snelde ze er naar een vijfde plaats. Ook hier scoorde Wout-Jan van der Schans sterk en verzekerde hij met For The Moment (v. Mr. Blue) een zevende plek.  

Silver Tour klasseringen voor van der Schans en Amber Fijen 

In de Silver Tour 1.45 ST Final Qualification was het wederom Wout-Jan van der Schans die in uitstekende doen bleek te zijn. In het zadel van Forlan van de Sprengenberg (v. Nabab de Reve) verzekerde hij hier een vierde plek. Amber Fijen en Jamaica Van 'T Heike (v. Epleaser Van 'T Heike) zorgden voor girlpower in de top tien met een zesde plek. Tot slot scoorde Amber Fijen ook een klassering in de Bronze Tour 1.30m rubriek met Kerline (v. Flying Dream). 

Klik hier voor de resultaten.