Fabienne Müller-Lütkemeier en Valencia AS (v. Vitalis) waren bij uitstek de winnaars van deze Grand Prix met een eindtotaal van 77,234%. Melissa Galloway vertegenwoordigde Nieuw-Zeeland met Windermere J'Obei W (v. Johnson TN). Zij noteerden een score van 72,085% en namen hiermee het zilver in ontvangst. Lynne Maas en Eastpoint (v. Westpoint) verzekerden Nederlandse verdediging en namen genoegen met 71,191% wat hen een derde plaats opleverde. 

De Zweedse Malin Wahlkamp-Nilsson en Amplemento (v. Ampere) eindigen met 70,021% vierde. Hiermee verwezen ze Bianca Nowag en Florine Old (v. Foundation) die een eindprocent van 69,957% noteerden, naar de vijfde plaats. 

In de afsluitende CDI3* Big Tour Grand Prix Freestyle to Music wist Tommie Visser een sterke top vijf klassering te behalen met zijn KWPN'er Top's Gentle. Winst was er voor Australië in deze GP. 

Lyndal Oatley en Eros (v. Sir Oldenburg) noteerden een hoge score van 77,570% die hen de overwinning opleverde. De Belgische amazone Larissa Pauluis kon rekenen op de Westfaalse hengst First-Step Valentin (v. Vitalis) om een eindtotaal van 74,650% neer te zetten en werden hiermee tweede. Op drie zien we Jorinde Verwimp die de Belgische zegereeks verder zet met een derde plaats. In het zadel van Charmer (v. Charmeur) nam Verwimp genoegen met een eindscore van 73,840%. 

Tommie Visser en Top's Gentle (v. Jazz) hielden de Nederlandse eer hoog en eindigden vierde met 73,595%. Vincent Marechal en Calibra (v. Vivaldi) eindigden uiteindelijk vijfde met 67,575% achter hun naam.