Philippe Junior Le Jeune kon in het zadel van Inxs Du Finiels (v. Filou De Muze) ook op het podium rijden. Het duo reed in 23,75 seconden in de tweede fase naar de tweede plaats. Capucine Mouton en Dalton Kiss du Ruisseau wisten met een tijd van 24,87 seconden het podium te vervolledigen. 

Estelle Dion (Idefix VD Heffinck) reed naar een vierde plaats. Valentine Auguin (Enjoy De Malotithe) mocht de vijfde plaats voor haar rekening nemen. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de avondrubriek werd er over een hoogte van 1.10m naar de overwinning gereden door Thomas Colas en Primhus Z (v. Pilot De Hus). Zij reden over de finish in 25,64 seconden. Perrine Fannoy zorgde met Kerna (v. Great Blue) reed in 26,81 seconden in de tweede fase naar een tweede plaats. Giulia Holback wist met Cuddy (v. Chap 47) het podium te vervolledigen. Zij noteerden een tijd van 27,01 seconden. 

De Nederlandse amazone Linda Thiry (Khaly-Barrage) zorgde voor een vierde plaats en wist zich zo te klasseren als de beste Nederlander in de rubriek. Hiermee moest Charlotte Benichou (Demoiselle De Courcy) genoegen nemen met een vijfde plaats. 

Mel van der Weken (Dahina De Florianne) zorgde met een negende plaats voor nog een Nederlandse klassering. 

Klik hier voor de resultaten.