De zesjarige paarden zagen een Nederlandse winnaar vandaag. Daar kon Kim Emmen met de KWPN'er Lakoniek (v. Eldorado vd Zeshoek) voor zorgen. Het duo noteerde de winnende tijd van 28,28 seconden. Hiermee verwezen ze Mariano Martinez Bastida en Sherlock (v. L'Arc de Triomphe) naar de tweede plek met een tijd van 29,00 seconden. Geert van Asten zette het Nederlandse feestje in de top drie gewoon verder en spurtte met Lord Pleasure (v. For Pleasure) naar de derde plek in 29,23 seconden. 

Jesus Bamonde Bermudez De Castro (AGR Toronto) werd vierde. Kim Emmen (Quo Vadis) sprong naar nog een top vijf klassering en eindigde ook vijfde in deze proef. 

Bij de vijfjarige paarden mocht Dominique Joassin de ereronde leiden in het zadel van L Corssini (v. Cornet Obolensky). Het duo snelde over de finish in 26,88 seconden. Hiermee waren ze Kim Emmen en Aga Blue DMH Z (v. Aganix du Seigneur Z) net te snel af. Zij noteerden de tweede beste tijd van 27,63 seconden. Marta Garat Macias en Nasa del Amor verzekerden een derde plek met een tijd van 27,78 seconden. 

Tenslotte sprong onze landgenoot Robin Bril (Mondorado) bij de vijfjarigen nog naar een tiende plek. 


Klik hier voor de resultaten.