"We zien een enorm potentieel in Gold Coast Feed," zei Andreas Helgstrand, CEO van de Global Equestrian Group. "Het bedrijf heeft een toplocatie en een goed aanbod van kwaliteitsproducten. Gold Coast Feed levert al aan PBIEC, dus we zijn bekend met het bedrijf en hun diensten. Door dit bedrijf aan onze groep toe te voegen, kunnen we zowel het serviceniveau als ons grote bereik naar de hippische markt in Florida verbeteren."

ShowGrounds, LLC (aka showgroundslive.com) is gevestigd in Shelburne Falls, MA, en opereert als de show management en streaming provider voor hippische evenementen in de Verenigde Staten en Canada. Het bedrijf helpt momenteel 17 grote showterreinen bij het beheren van hun resultaten, schema's, bestellingen, video's, en meer. Show Grounds Live heeft een aanzienlijke content bibliotheek met meer dan 1 miljoen video's en biedt plaats aan meer dan 200.000 unieke streaming gebruikers. De organisatie heeft meer dan 25 mensen in dienst, waaronder seizoensgebonden video-operators.

"Het ShowGrounds-platform past perfect bij onze groep", zegt Helgstrand. "We zijn al begonnen met een uitgebreide reis op het gebied van digitalisering en de overname van Show Grounds stelt ons in staat om nog een enorme stap op dit pad te zetten. Met de gecombineerde inspanningen van Show Grounds Live en Global Equestrian Group kunnen we de beleving van hippische evenementen naar een compleet nieuw niveau tillen."

In de komende maanden zullen de twee nieuwe bedrijven worden geïntegreerd in de groep en alle bedrijven kijken ernaar uit om zowel bestaande als nieuwe klanten van dienst te zijn.

Bron: persbericht