Om die reden worden zo goed als alle proeven gereden tegen de klok, net zoals het CSI4* 1.40m. In deze rubriek was het Doron Kuipers die zich liet opmerken. Onze landgenoot sprong met Hollywood VK een foutloze rit in een scherpe tijd, wat hem het zilver opleverde. Hij moest de Ier Anthony Condon met Ajaccienne voor zich dulden. De Egyptenaar Karim Elzoghby werd met F-Narcist derde. 

De vierde plaats kleurde Spaanse dankzij Eduardo Alvarez Aznar en Engerupgaards Cezanne. Katharina Offel en Elien maakten de top vijf compleet.

Daarnaast was er ook de proef voor 6-jarige paarden. Hierin was de overwinning voor België dankzij Manuel Thiry en Gilly Express Dks. Op het podium werd hij vergezeld door de Italiaan Davide Kainich met Lusinda op twee en Javier Gonzalez Frage met Cholita JGF op drie. 

Ook de vierde plaats was voor Spanje met Kevin Gonzalez De Zarate en Gota Louvo. Kendra Claricia Brinkop nam in deze proef de vijfde plaats voor haar rekening met Oak Grove's Heartthrob.

Sanne Thijssen zette de beste Nederlandse prestatie neer en werd met La Pleasure zesde. 

In de rubriek voor 5-jarige paarden ging de Belg Dries Dekkers met maar liefst twee podiumplaatsen aan de haal. Met D&J Obelix werd hij tweede, met D&J Idefix derde. De winst was dit keer voor de Italiaan Leonardo Daniello met Renomee de Guldenboom. 

Bobbi Hulsenbeck werd met Adieu Piet vd Eijkhof Z achtste. 

Tenslotte was er ook de proef voor 7-jarige paarden. Hierin was het Kevin Gonzalez De Zarate die het Spaanse volkslied liet werklinken. Met Kristal's Beauty B schreef hij deze proef op zijn naam. De Amerikaanse Molly Hay was met Fala Brecourt goed voor het zilver. Thibault Vermeulen mocht dankzij Boy's Pitou van de Hertogen plaatsnemen op het laatste schavotje van het podium. 

Plaatsen vier en vijf waren respectievelijk voor Konstantin E. van Damme met Kilnaboy Captain en Roosje Brouwer met Kockie W.

Klik hier voor alle resultaten.