Om deze 5* overwinning binnen te halen is het duo de Colombiaan René Lopez Liararazo voorgebleven, die in het zadel van Stalognia (v. Stakkatol) tweede werd. Edward Levy's Confidence d'Ass (v. Diamant de Semilly) boekte al meerdere successen in St Tropez en sprong nu naar de derde plaats. 

Plaats vier en vijf werden door Belgische combinaties veroverd. Wilm Vermeir reed met Linguini de La Pomme (v. Marius Claudius) naar de vierde plaats voor Abdel Saïd en Bandit Savoie (v. Qlassic Bois Margot). 

"Chamann Has heeft een geweldig jaar achter de rug en behaalt vandaag zijn eerste overwinning in een CSI5*. Deze overwinning geeft veel voldoening want hier op het domein van Hubside Jumping winnen is ongelooflijk. Chamann is nog maar tien jaar oud en was vorig jaar al geplaatst in Aachen dus we geloven echt in zijn toekomst. De familie Hasle is als eigenaar ook heel begaan met hem en zijn bovenal benieuwd hoever het paard het zou kunnen schoppen, ze zijn dan ook niet van plan om hem te verkopen. We kunnen alvast stellen dat hij succesvol is op 1.60m-niveau, hij is van nature zeer competitief. Zaterdag komt hij alvast ook aan de start van de Grand Prix in St Tropez."


Copyright foto: Sportfot/ Hubside Jumping