Richard Vogel volgde op de tweede plaats. Ook hij kon een foutloze ronde springen en klokte met Morton van't Merelsnest (v. Nabab de Reve) af in 62,13 seconden. Gudrun Patteet was de beste Belgische op de tweede plaats. Zij reed de 9-jarige BWP merrie Sea Coast Monalisa van't Paradijs (v. Bamako de Muze) foutloos rond in 66,64 seconden.

Annabel Joost (Stakkato Rouge) en Emma Stoker (Kontador Vdm) vervolledigden de top vijf.

Drie Nederlanders konden zich ook in deze rubriek klasseren: Kim Emmen reed Jack van het Dennehof (v. Quidam de Revel) naar de elfde plaats, Marc Houtzager volgde met Sterrehof's Edinus (v/ Padinus) meteen op de twaalfde plaats terwijl Kevin Jochems met Turbo Z (v. Thunder vd Zuuthoeve) de dertiende plaats voor zijn rekening nam.

Klik hier voor de resultaten

Medium Tour 1m30

Het 1m30 van de Medium Tour werd in twee klassementen verdeeld.  In de tweede groep reed Emily Llewellyn naar de overwinning door met Chaska II (v. Stenograph) in 61,90 seconden een foutloze ronde te springen. Maryk Shaney en Flyer B (v. Unaniem) volgden op de tweede plaats. De KWPN-ruin kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 65,67 seconden. Olivier Perreau was met GL Events Dolce Deceunicnk (v. Toulon) goed voor de derde plaats. De Franse ruiter kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 68,36 seconden. 

Pilar Lucrecia Cordon (Noblesse du Palis) en Jane Richard Philips (Fouego de la Closiere) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Nederlandse klasseringen kwamen hier van Doron Kuipers (I Like vh Heerenhuijs) en Hendrik-Jan Schuttert (Stakkaire Gold). 

Medium Tour 1m45

In het 1m45 van de Medium Tour reed Richard Vogel naar de overwinning. Hij reed Alentejo (v. Nartago) foutloos doorheen het parcours waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd en klokte af in 59,13 seconden. Luca Maria Moneta en Etoile vd Wijnhoeve Z waren goed voor de tweede plaats. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen en finishten in 59,95 seconden. Johan-Sebastian Gulliksen en Exit of Ice Z (v. Emilion) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 61,73 seconden. 

Jake Hunter (Jarcobond van den Oude Eik) en Emma Augier de Moussac (Homey) volgden op plaatsen vier en vijf. 

Medium Tour 1m40

In het 1m40 van de Medium Tour reed Matthew Sampson naar de overwinning. Ook hier werd er rechtstreeks tegen de klok gesprongen. Hij kon de nul behouden in het zadel van Curraghgraigue Obos Flight (v. Obos Quality) en finishte in 57,06 seconden. Kendra Claricia Brinkop was met Number One (v. Presley Boy) goed voor de tweede plaats. Deze combinatie liet de nul op het scorebord en finishte in 57,52 seconden. Jane Richard Philips en Victorio des Grez (v. Nabab de Reve) namen de bronzen medaille mee naar huis na een foutloze ronde in 58,16 seconden. 

Alexander Zetterman (Gelatina) en Jesus Torres Garcia (Grupo Prom Hacienda) volgden op plaatsen vier en vijf. 

Nederlandse klasseringen kwamen van Kim Emmen (Warriors Glory) en Kevin Jochems (Carte Blance).

Big Tour 1m35

In het 1m35 van de Big Tour tot slot, reed Paolo Paini naar de overwinning. Hij was de snelste in deze rubriek waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd. In het zadel van Clodia CSG (v. Quidam de Revel) liet hij alle balken in de lepels en klokte hij af in 56,80 seconden. Giulia Martinengo Marquet en Daytona della Caccia (v. Diamant de Semilly) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde springen in 57,61 seconden. Wilm Vermeir en Foia (v. Cayado) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 59,62 seconden. 

Ciaran Nallon (Martells Hocus Pocus II) en Kim Emmen (I Love You M) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten