Hij was hiermee net geen seconde sneller dan Dayro Arroyave die op de tweede plaats eindigde. De Colombiaan kon met Baccarat Fontaine (v. Mylord Carthago) een foutloze ronde springen stopte de chrono na 59,51 seconden. Andres Vereecke vervolledigde het podium. Hij reed Diadarco van Evendael Z (v. Diamant de Semilly) naar de finish in 59,68 seconden en liet hierbij alle balken in de lepels. 

Koen Vereecke (Donna vd Windeweg Z) en Sienna Charles (Chinta van Geluut Z) vervolledigden de top vijf op plaatsen vier en vijf. 

7-jarigen

Bij de 7-jarigen werd er over een hoogte van 1m35 gesprongen. De winst in deze twee-fasen-rubriek was voor Jenny Krogstaeter. Zij reed Gjamaika Song (v. Cristallo II) foutloos naar de finish in 33,00 seconden. Thibault Philippaerts was op zijn beurt goed voor de tweede plaats. Hij kon in het zadel van de BWP-hengst Orleans van de Kruishoeve (v. Fantomas de Muze) een foutloze ronde springen en finishte in 34,41 seconden. Sophie Hinners vervolledigde de top drie na een foutloze ronde in 34,53 seconden. Ze haalde hiervoor Jolly Swagman (v. VDL Zirocco Blue) van stal. 

Sophie Hinners (Obert vd Heffinck) en Laurenz Buhl (Palina Keeps ZL) waren goed voor de vierde en de vijfde plaats. 

Klik hier voor alle resultaten