Harm Lahde en Oak Grove's Commander Bond (v. Comme Il Faut 5) namen de tweede plaats mee naar huis. Ook voor hen was er een foutloze barrage in 35,80 seconden. Kevin Jochems zorgde voor de beste Nederlandse prestatie. Hij reed Quatinka (v. Frh Quaid) foutloos rond in 36,50 seconden. 

Johan-Sebastian Gulliksen (Emmylou) en Patricio Pasquel (Dublin) vervolledigden de top vijf. 

Mathijs van Asten (Hotspot), Loewie Joppen (Havel van de Wolfsakker Z) en Niels Knape (Ganturano) eindigden ook in de prijzen.

Klik hier voor de resultaten

Ook bij de 5- en 6-jarige paarden waren er heel wat Nederlandse klasseringen. Loewie Joppen bracht het er met Piper vd Heffinck (v. Quick Star) het best vanaf. Het duo sprong een foutloze ronde in 69,94 seconden wat hem de achtste plaats opleverde. Rens Sprauwenberg (Cello 27), Niels Bulthuis (VDL Groep Kiara) en Kevin Beerse (Khinula-N) eindigden ook in de klasseringen. 

Jersey Kuijpers was de beste Nederlandse in het 1m20. Zij reed Jk Horsetrucks Quanta Questa (v. Quidam de Revel) naar de vierde plaats. Het duo sprong een foutloze ronde in 27,37 seconden. Jackie Schalken en Giulietta G (v. Ips Gigola van de Padenborre) eindigden ook in de top tien. Schalken kon in het 1m10 ook een top vijf klassering verzamelen. Hij reed Venezia (v. Cardento 933) naar de vijfde plaats. Jan Willen Sloof (Dream ON) eindigde tiende.

Klik hier voor alle resultaten