Voor Bart Anthonissen en Quelmek de Muze (v. El Torrereo de Muze) was er een tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 26,50 seconden. Tobias Meyer vervolledigde het podium. Hij reed Con Sugar-H Old (v. Solitair) foutloos rond in 27,05 seconden.

Voor Thiago Ribas da Costa (Ferrari 2000 Z) en Kim Emmen (Chacera) was er respectievelijk een vierde en een vijfde plaats. 

Bij de 6-jarige was Kim Emmen de beste. Zij rekende op Fixit (v. Diamant de Semilly) om in 25,87 seconden een foutloze ronde te springen.  Ze bleef hiermee de Franse Anna Maria Pokraszov voor die Frimousse du Bidou (v. Tresor) naar de tweede plaats reed. Ook zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 25,99 seconden. Steve Lefevre zorgde voor de beste Belgische prestatie. Hij reed Paola vd Bisschop (v. Lector vd Bisschop) foutloos rond on 26,02 seconden.

Bart Anthonissen (Pirocco Castanoo) en Tobias Meyer (Celebrity-H) eindigden op de vierde en de vijfde plaats. 

Jody van Gerwen (Avicii KZ) kon zich op de zevende plaats klasseren. 

Bij de 7-jarige paarden verzekerde Nick Benterman een Britse overwinning. Hij reed Jelsina HX (v. Don Diablo HX) foutloos rond in 27,19 seconden. Kim Emmen volgde hier op de tweede plaats. Ze sprong een foutloze ronde in het zadel van Lady Angeles (v. Los Angeles) en klokte af in 27,25 seconden. Bart Clarys vervolledigde het podium. Hij reed Oxygene du Marais DD (v. Kannan) foutloos rond in 27,37 seconden. 

Arnaud Gaublomme (Kamille van de Lindenhove Z) en Pascale Haep (Iashin Sitte) volgden op plaatsen vier en vijf. 

Emmen nam naast de tweede ook de zevende plaats mee naar huis. Dit keer rekende ze op Rockwell RC (v. Kannan) om in 31,37 seconden foutloos rond te springen. 

Klik hier voor de resultaten