Robert Smith reed met Ilton (v. Dulf van den Bisschop) in 61,85 seconden over de meet en won daarmee de proef. Hiermee was hij Koen Vereecke en Call Me de Muze Z (v. Clarissimo Z) net te snel af. Zij reden in 61,86 seconden naar een tweede plaats. De top drie werd aangevuld door de Ier Thomas O'Brien met Belle Ile (v. Balou du Rouet) die de derde beste tijd van 62,21 seconden neerzette. 

De rest van de top vijf werd overheerst door de Duitse ruiters. Rene Dittmer (Burlington Riverland) en Daniela Theelen (Coupon 6) waren goed voor een vierde en vijfde plaats. 

Bart van der Maat (Chicago 162) zorgde met een zevende plaats voor de beste Nederlandse prestatie. Ook Bart Lips (Davinci Z) en Emma Bocken (Incaro LS) wisten zich te klasseren. 

In de CSI2* 1.35m rubriek sprong Emma Bocken met Kadessa Z (v. Kannan) naar de overwinning met een scherpe tijd van 58,15 seconden. Kim Keymis en Dirina O.H. Z (v. Dicasi O.H.) volgden op twee met 58,65 seconden. Oleksandr Prodan en Carlsberg 10 (v. Lord Z) namen genoegen met een derde plaats in 58,74 seconden. 

Andere Nederlandse klasseringen waren er hier nog voor Ruben Romp (Hanouk V) en Elize van de Mheen (Dakota B). 

Bij de zevenjarige paarden sprong Manon Hees (For Coke Z) naar een vierde plaats en werd Ruben Romp (Kingsten) zesde. 

In de CSI1* 1.20m proef zorgde Anouk de Ruijter (Cini W Z) voor brons. Elize van de Mheen (Kilimanjaro) sprong naar een vijfde plaats. Liv Linssen (Lacona) en Emma Bocken (Simpathie 60) wisten zich ook te klasseren.