Bij deze gelegenheid wil de veiling hulde brengen aan en de aandacht vestigen op het werk van de hedendaagse topfokkers van sportpaarden. Hun bijdrage aan het hippische ecosysteem is van het grootste belang voor het succes en de groei van de sector, maar soms krijgen ze niet de officiële erkenning die ze verdienen. Het is dankzij het harde werk, de passie, de toewijding en de ongeëvenaarde knowhow en professionaliteit van fokkersfamilies dat we door de jaren heen een merkbare toename van de kwaliteit van de geproduceerde sportpaarden hebben gezien.

De uitreiking van de eerste editie van de "Breeders Awards" zal plaatsvinden tijdens de veiling "Spring Collection Sale".

De veiling zal een unieke catalogus presenteren van sportpaarden van veelbelovend talent, opmerkelijke afkomst en capaciteiten in alle leeftijden: van unieke embryo's, jaarlingen, jonge en ervaren performers.

GEÏNTERESSEERD? Heeft u vragen over de veiling of wilt u een paard of embryo voorstellen, neem dan contact met ons op via info@theauction.online

The Auction heeft vijf spectaculaire verkopen onder haar riem en een indrukwekkend track record van uitzonderlijke collecties. In februari 2019 lanceerde het de eerste live & online verkoop van spring embryo's in Hong Kong.  Met het behalen van een record gemiddelde prijs van 26.000 euro per lot, was deze baanbrekende verkoop de eerste van zijn soort in Azië.

In december van datzelfde jaar keerde de veiling terug naar Parijs onder het vergulde dak van het historische Cirque d'hiver met "Yearlings & Performers" dat een verkoop van 1,9 miljoen euro opleverde. De record topprijs van 560.000 euro werd bereikt door voor de jonge performer Dakota de l'Ardrais, een Selle français (Urlevent du Bary x Elan Delacour), en door de jaarling Savannah de Muze dochter van Emerald en kleindochter van Olympische merrie Butterfly Flip die voor 70.000 euro van de hand ging.

In februari 2020 trok de online veiling "Rare & Iconic Embryo" bieders aan uit meer dan 14 verschillende landen met een topprijs van 40.000 euro bereikt door niemand minder dan ons verrassingsveulen geboren 24u voor de veiling, een hengstveulen van Cornet du Lys en Electra Van't Roosakker. In volle covid periode, organiseerde The Auction een liefdadigheidsveiling om fondsen te werven voor de Franse paardensport centra tijdens Covid.

De laatste "Winter Sale" van The Auction in december 2020 werd 100% online gehouden vanwege de beperkingen van Covid.  Dankzij de virtuele studio van The Auction LIVE konden bieders de actie volgen, de selectie ontdekken en inzicht krijgen van hippische experts van over de hele wereld. 

Over The Auction®

The Auction® is geïnspireerd door de wereld van kunst en paardenrennen en heeft als doel professionaliteit, transparantie en betrouwbaarheid te brengen in de hippische handel, een ontmoetingsplaats te creëren voor kopers en verkopers en toegang te geven tot nieuwe paardeneigenaren en investeerders in de hippische sector.  The Auction® staat bekend om de uitzonderlijke kwaliteit van haar selecties, maar ook om haar constante streven naar innovatie en een unieke ervaring voor verkopers en kopers van over de hele wereld.

#TheRightPlaceAtTheRightTime

www.theauction.online