Ondanks de uitdagende markt toont Paardenveilingonline opnieuw zijn kracht als platform waar kopers en verkopers van topkwaliteit veulens samenkomen. “Het is geweldig om te zien dat we, zelfs in moeilijke tijden, veulens voor realistische prijzen weten te verkopen," aldus de oprichters Alwin en Niels. “We zijn ontzettend trots op het hele team en dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten.”

De veiling trok veel internationale belangstelling. Terwijl verschillende veulens in Nederland blijven, zullen er ook paarden hun nieuwe thuis vinden in Zweden, Italië, België, Spanje, Frankrijk, Engeland, Ierland, Tsjechië, Denemarken, Zwitserland, Kroatië en Polen.

 4 veulens boven de €12.500 verkocht

De veilingtopper Une Apardi KK (Hardrock Z x Corland) werd voor €14.500 verkocht aan een koper uit Zweden. Dit veelbelovende veulen, met een indrukwekkende afstamming van Hardrock Z en Corland, belooft een succesvolle toekomst in de sport. Voor €13.500 verhuist Unaminka-V (Ermitage Kalone x Glock's London) binnenkort naar Ierland. Deze nakomeling, uit de sterke Minka-stam, combineert de kracht van Olympische hengsten als Glock’s London en Ermitage Kalone, en is een potentiële kampioen in wording.