CDI Children 

In de CDI Children Individual Competition werd de volledige top drie beheerst door de Nederlandse ruiters. Zo reed Sophie Van Norel met Itrina (v. Dream Boy N.O.P.) naar de overwinning met een eindscore van 74,283%. Hiermee verwees ze Sophie Van Iwaarden met Hermes Mithras (v. Abanos) naar de tweede plaats. Het duo noteerde een score van 74,005%. De Nederlandse top drie werd aangevuld door Hansje Boudewijsn en Bo (v. Florett As) die eindigden met 73,690%. 

 CDI Pony's 

Winst was er wederom voor Rose Oatley die met Daddy Moon (v. Fs Daddy Cool) de winnende score van 82,750% noteerde. Lilly Marie Collin en Cosmo Calidus NRW (v. Cosmopolitan NRW) gingen voor het zilver met een eindtotaal van 75,700%. Belgische amazone Liezel Everars en FS Capelli De Niro (v. FS Champion De Luxe) noteerden een eindtotaal van 75,333% en werden hiermee derde. 

CDI Juniors 

Bij de CDI Juniors Freestyle To Music waren de eerste en tweede plaats voor Duitsland. Rose Oatley reed ook hier naar de overwinning. In het zadel van Rock Revolution nam ze genoegen met een totaal van 77,308%. Anna Leandra Timm en Foxfire 2 (v. Feedback 16) werden tweede met 75,300%. Sophia Boje Obel Jorgensen en Brilliant (v. Bretton Woods) vervolledigden het podium met 75,092%. 

Rowena Weggelaar en Do Quichot (v. United) deelde samen met Micky Schelstraete en Gregwaard (v. Florencio 2) een vierde plaats. Lara Van Nek en Fariska (v. Vivaldi) werden nog zesde. 

CDI Young Riders 

De Freestyle to Music voor de Young Riders zag een Belgische overwinning. Daar kon Amber Van Den Steen met Fame (v. Ampere) voor zorgen. Zij noteerden de hoogste totaalscore van 77,225%. Jana Lang en Baron (v. Johnson TN) reden met een score van 76,300% naar het zilver. Brandy Bos en Florett W (v. Jazz) bezorgden Nederland een bronzen medaille met een totaal van 74,633%. 

CDI U25 

De Grand Prix Freestyle to Music bij de U25-ruiters zag een Hongaarse winnaar. Jazmon Yom Tov en Hexagon's Grandville (v. Hexagon's Louisville) mocht rekenen op de winnende score van 73,500%. Corinda Lutjeboer hield de Nederlandse eer hoog en noteerde in het zadel van Cirano (v. United) een eindpunt van 72,260%. Laura De Graeve verzekerde België van een bronzen medaille in deze GP. Zij kon rekenen op Charlie (v. Florencio 2) om een eindtotaal van 72,080% te noteren. 


Klik hier voor de volledige resultaten. 

Foto: © Digishots