Machielsen loodste de Ustinov zoon Frans Wilrick's foutloos het 1m30 hoge parcours door en zegevierde met bijna een seconde voorsprong op Gabriel Coumans, hier aan de start met de 8-jarige Gangster VLS (George Z). Fien van de Goor was in het zadel van Kieloekie (Berlin) goed voor de derde plaats. Deze KWPN merrie is een fokproduct van de familie van de Goor zelf. Rob Heyligers plaatste zich op vier met de Gladstone zoon Mick Jagger.

Diezelfde dag was Coumans goed voor tevens een overwinning met de 9-jarige Kold Kase VLS, een dochter van Don Sandrino. In het 1m20 hoge parcours was voor Alicia Bocken de derde plaats weggelegd op Haroon (Zambesi TN). Rob Heyligers werd wederom vierde, dit keer met de 6-jarige Jackpot (Jenson van't Meulenhof) onder het zadel. 

In de 1m35 hoofdrubriek van zondag zorgde Lisanne van de Pasch voor het beste Nederlandse resultaat en landde met de 8-jarige Eubertha Z (Elvis ter Putte) de vijfde plaats. Rob Heyligers en Quickly van de Heidehof (Kannan) grepen eerder de winst in de 1m25 rubriek, waar Wiljan Laarakkers tweede werd op Invictus (Numero Uno). Heyligers werd daarnaast ook vijfde op Novastar, een hengst van Cornet Obolensky.

Resultaten