Skye Morssinkhof stuurde in de 1m40 Medium Tour naar de top vijf. In het zadel van de 8-jarige L'Enfant de Quickly R.T. (Quickly de Kreisker) van fokker R. Tel behaalde de Nederlandse amazone de vierde plaats. Binnen de top tien wist Iris Michels met de KWPN-hengst Isaac (Numero Uno) de zevende plaats af te dwingen. 

De overwinning had een Nederlands tintje dankzij de KWPN'er Pumuckl (Q. Breitling LS) onder Steffen Hauter. 

De 1m35 Small Tour leverde een derde plaats op voor Niels Kersten. Hij had de 8-jarige Secret Treasure, een zoon van Stakkato Gold, onder het zadel en wist zich als enige Nederlandse combinatie te plaatsen. 

In de Youngster Tour kwam Leopold van Asten op vijf te staan met de 7-jarige VDL Groep Mistral (Diamant de Semilly). Op zes volgde Britt Van Erp met de Kannan-dochter Katalin Z. Lisa Nooren noteerde de zevende plaats op Malina Jdv (Cape Coral Rbf) gevolgd door Anouk de Ruijter en Moviestar (Etoulon) op acht. 

Nooren scoorde ook bij de 5- en 6-jarigen en bracht de KWPN'er Nielson (Maloubet de Pleville) naar de dertiende plaats. Beste Nederlandse resultaat kwam van Levi Driessen, hij werd met de 6-jraige Bellissima Dh Z (Bamako de Muze) vijfde.

Resultaten