"Na een jaar zij aan zij te hebben gewerkt, kondigen we het einde aan van onze samenwerking met Pius Schwizer. We willen hem en Florence Schwizer Seydoux bedanken voor de prettige samenwerking met hen en onze paarden tijdens het seizoen 2023-2024 en voor de mooie resultaten die daarmee gepaard gingen. We wensen hen het allerbeste voor de toekomst."

In het afgelopen jaar hebben Schwizer en zijn team een reeks indrukwekkende resultaten behaald. Hoogtepunten zijn onder andere:

Chelsea Z was een van de sterren van het seizoen. Ze won de teamoverwinning in de Nations Cup tijdens de CSIO van Brussel en werd Zwitsers elitekampioen. Daarnaast behaalde Chelsea Z een vijfde plaats in de 160cm-rubriek van CSIO Falsterbo, won ze de 150cm Grand Prix van het CS Gossau, en eindigde ze als zesde in de 160cm-rubriek van CHI Genève. Bovendien sloot ze het seizoen af met een overwinning in de 155cm Grand Prix van CSI St-Tropez Grimaud.

Just Special leverde eveneens indrukwekkende prestaties. Hij eindigde als zesde in de 5* Grand Prix van CSIO Falsterbo en behaalde een vijfde plaats in de team Nations Cup van CSIO Abu Dhabi. Daarnaast behaalde hij een vierde plaats in de 155cm-rubriek van CHI Genève en droeg hij bij aan de tweede plaats van het team in de Nations Cup van CSIO OCALA.

Scarlina de Tiji Z kende ook een uitstekend seizoen. Ze eindigde als vierde in de 5* Grand Prix van CSIO La Baule en won de 150cm-rubriek tijdens CHI Fontainebleau. Tevens behaalde ze daar een negende plaats in de 5* Grand Prix.

Fabregas S schitterde in meerdere 140/145cm-rubrieken tijdens de CSI-wedstrijden en behaalde verschillende overwinningen.

Cyra Z behaalde een tweede plaats in de Masters-rubriek van CHI Mechelen en eindigde als vierde in de 155cm-rubriek tijdens hetzelfde evenement.

Tot slot behaalde Dubai du Bois Pinchet een overwinning in de 155cm Grand Prix van CSI St-Tropez Grimaud, wat bijdroeg aan de sterke prestaties van het team tijdens het seizoen.