Bij de 5-jarige paarden had Geurts de door Censtables gefokte Interdite Cen Z (Icarus) aan de start. Met de Zangersheide merrie navigeerde de amazone foutloos het 1m15 hoge parcours door en klokte daarbij een voorsprong van bijna drie seconden af. Joffrey Buard bracht Feliz de Kalvarie Z, een dochter van Figaro de Kalvarie geboren bij Stal de Kalvarie, naar de tweede plaats. Victor Kumps werkte het podium af, hij sprong naar de derde plaats op de rug van de Diamant de Semilly-dochter Tierlantijne de Haquet, een BWP-merrie uit de stallen van Db Technics. 

In het zadel van Odessa Noordenhoek, een KWPN-merrie van Emir R gefokt bij Van Weverwijk-Ginkel, behaalde Driessen foutloos de tiende plaats. 

Jack Ansems en Ragnar winnen 7-jarigen 

Ansems liet bij de 7-jarigen het Wilhelmus weerklinken nadat hij de Quickly de Kreisker-zoon Ragnar vlekkeloos het 1m35 hoge parcours doorliep. Levi Driessen greep op Mien-Viola (Cohinoor VDL), een fokproduct van B. Derksen, de vierde plaats! 

De top tien werd besloten door Hessel Hoekstra in het zadel van Arhaya Z, een dochter van Andiamo Z uit Stoeterij Oldenaller.

Resultaten