Een nieuw tijdperk in paardenvoeding

Binnen Arvesta komt naast Aveve, dat eveneens sterk aanwezig is in paardenvoeders, een nieuw merk: Equilannoo. Deze lancering komt voort uit onze passie voor paarden en paardensport, en ons streven om nog beter in te spelen op de uiteenlopende behoeften van onze diverse klanten, zowel professionele ruiters als hobbyisten. Equilannoo is gelanceerd omdat het meer is dan de som van de twee sterke merken Voeders Lannoo en EquiFirst.

Met Equilannoo willen we de vertrouwde totaalleverancier en partner zijn voor onze klanten, zowel rechtstreeks naar de eindverbruikers als naar de handelaars of retailers. Ons vernieuwde en uitgebreide assortiment bevat hoogkwalitatieve producten, nu versterkt met nog meer supplementen, verzorgingsproducten, ruwvoeders en balancers.

Onze vier merkwaarden

Passie: We delen een diepe liefde voor paarden en paardensport, en we zijn al meer dan een eeuw gespecialiseerd in het creëren van het beste voer en supplementen.

Gezondheid: Een gezond paard is essentieel voor topprestaties en een gelukkig leven, of het nu gaat om een stalhouder of een ruiter.

Verantwoordelijkheid: Van de selectie van de beste natuurlijke ingrediënten tot het eindproduct, zorgen we ervoor dat elk product veilig en gezond is.

Toegankelijkheid: We zijn er voor iedereen, van de professionele ruiter tot de weekendhobbyist.

Dirk Van Thielen, Arvesta BU Director Animal Nutrition: “Bij Arvesta staat de gezondheid en kwaliteit van onze producten altijd voorop. We leveren hoogkwalitatieve voeders die niet alleen veilig en voedzaam zijn, maar ook bijdragen aan het welzijn en de prestaties van paarden.”

Meer dan 120 jaar ervaring

Als enige Belgische paardenvoederspecialist met meer dan 120 jaar ervaring produceren we veilig en gezond voer en supplementen van de hoogste kwaliteit. Ons assortiment is beschikbaar via fourragehandel, detailhandel, retail en rechtstreekse verkoop, voornamelijk in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland alsook Scandinavië.

Gezondheid en Innovatie

Equilannoo biedt de zekerheid van gezonde voeding en supplementen. Bij Equilannoo waarborgen we de kwaliteit van onze producten door een grondige controle van het volledige productieproces, van de selectie van de beste natuurlijke ingrediënten tot het eindproduct. We houden voortdurend de vinger aan de pols met betrekking tot de nieuwste trends en studies om onze producten voortdurend te verbeteren. Daarnaast beschikken we over een eigen laboratorium en werken we met eigen nutritionisten die over uitgebreide kennis en expertise beschikken, ondersteund door onze kennisbank en ons kenniscentrum.

Lieven Lannoo, bevlogen expert met jarenlange ervaring bij Voeders Lannoo, zegt: “Equilannoo is er voor elke paardenliefhebber, van Olympische kampioenen tot weekendhobbyisten. Met onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring begrijpen we de uiteenlopende behoeften van verschillende types paardenliefhebbers en voldoen we aan de hoogste eisen.”

Voor meer informatie

Voor meer informatie over Equilannoo staan onze commerciële adviseurs klaar om u te helpen met al uw vragen. Vanaf 1 december 2024 zijn de producten op de markt, dus houdt vanaf eind november 2024 onze website in de gaten voor de laatste updates en beschikbaarheid.