Een dag vol entertainment

Het Longines Global Future Champions evenement is meer dan alleen een paardenwedstrijd; het is een festival vol entertainment voor het hele gezin. De arena komt tot leven met live muziek, die ritme en harmonie toevoegt aan de spannende sfeer. Voel de beat wanneer de getalenteerde muzikanten het podium betreden en een ambiance creëren die de opwinding van de wedstrijden versterkt.

Voor de kleintjes (en de jongen van hart) zijn er overal op het terrein schmink, kinderanimatie en speeltoestellen om de dag extra kleur te geven.

Topsport op zijn best

De Longines Tops International Arena staat bekend om zijn prestigieuze paardensportevenementen en de Longines Global Future Champions is daarop geen uitzondering. Zie hoe jonge ruiters hun vaardigheden en vastberadenheid tonen terwijl ze strijden om de hoogste podiumplaatsen.

Een dagje op het platteland

De Longines Tops International Arena ligt in het hart van de regio Valkenswaard en biedt een schilderachtige omgeving voor een dagje uit met het gezin. De uitgestrekte groene velden, serene landschappen en frisse buitenlucht creëren een ontspannen en idyllische sfeer, ver weg van de drukte van de stad. Het is de perfecte omgeving om tot rust te komen, contact te maken met de natuur en te genieten van quality time met geliefden.

Kom naar de Longines Global Future Champions

Mis dit ongelooflijke gezinsvriendelijke evenement niet dat entertainment, topsport en een dag vol leuke activiteiten en prachtige paarden belooft. Tickets zijn nu verkrijgbaar op de officiële website van de Longines Global Future Champions. Koop je tickets vandaag nog en maak je klaar voor een buitengewone dag op het platteland!

www.topsinternationalarena.com/