In deze Elite veiling zullen dertig loten aan u voorgesteld worden, waar gereden paarden, jonge paarden maar ook ponies aan bod zullen komen. Er zijn zelfs drie dressuurpaarden die de selectie hebben doorstaan. Opvallend in deze Elite versie zijn de uitzonderlijke moederlijnen. Zo is er onder andere de opvallende tweejarige hengst Keepsake Z. Deze kleinzoon van Usha van ’t Roosakker, die zelf in de sport presteerde tot op het hogere niveau, laat alvast veelbelovende dingen zien. Uit zijn moeder, Mom’s Goya, komen al drie nakomelingen die springen tot op 1.45m hoogte. Naast de beste bloedlijnen is ook de springkwaliteit bij de jonge paarden van ongeziene hoogte.

Het team van ESHA heeft alle paarden op voorhand gezien en speciaal voor u geselecteerd uit de stallen van enkele van hun beste klanten. U kunt dus ook in deze collectie vertrouwen op de ESHA-kwaliteit. Net zoals altijd geldt: ‘What you see is what you get’. Ondanks het online platform-gegeven van deze veiling zult u zien dat er kosten noch moeite gespaard werden om alle details van de paarden weer te geven. Geen plotselinge verrassingen, maar weten wat je koopt. Daar staat ESHA voor garant.

De vele goede referenties van vorige collecties spreken voor zich. Wekelijks melden tevreden klanten zich over de succesvolle aankoop via ESHA. Het team is er dan ook van overtuigd dat deze Elite collectie zeker en vast niet zal moeten onderdoen en laat u met een gerust hart deze paarden ontdekken.

Benieuwd naar de volledige Elite collectie? Die ontdek je HIER


PRAKTISCH

Het bieden start op woensdagavond 21 juni vanaf 20u en loopt tot en met zondagavond 25 juni tot omstreeks 20u.

Voor meer vragen of informatie kunt u terecht bij ESHA via mail: info@esha.horse of telefonisch via: +32 496 6513 89