The Collection Auction is het resultaat van de dynamische samenwerking tussen Milestone Farm en ST Stables. De oprichters, Steve Tinti, Carlos Pinto en Willemijn Poels, hebben samen meer dan 40 jaar ervaring en hebben opnieuw een opmerkelijke collectie van eersteklas paarden samengesteld.

Wij waren een van de eersten die tijdens de Covid-pandemie een online veiling organiseerden om de activiteit binnen de industrie gaande te houden. Met het succes daarvan kwam er een jaarlijkse online veiling en een catalogus met spannende jonge Grand Prix-prospects.


“Ik ben erg trots op de 2024 Collectie. Ik heb echt hoge verwachtingen van de paarden die we dit jaar hebben geselecteerd en ik geloof er sterk in dat we de beste catalogus tot nu toe hebben samengesteld,” zei Steve Tinti.

De vijfde editie van The Collection Auction verlegt de grenzen van de snel bewegende online veilingindustrie. Dit jaar brengen we de hamer naar een live-evenement in het Peelbergen Equestrian Centre op de vrijdag van de Europese Jeugdkampioenschappen (19 juli 2024).

The Collection Auction blijft trouw aan zijn roots door ook online bieden aan te bieden, zodat kopers van over de hele wereld kunnen deelnemen en hun toekomstige paardenkracht kunnen verzekeren, waar ze ook zijn.

“Ik ben enthousiast over de vijfde editie van The Collection Auction. We hebben ons niveau verhoogd door te beslissen het voor de eerste keer als live veiling te organiseren. We hebben dit jaar ook enkele oudere, meer ervaren paarden geselecteerd die al bewezen resultaten hebben op het internationale circuit. Dit geeft kopers een spannende kans om een Grand Prix-paard te kopen dat klaar is om te gaan,” zei Carlos Pinto.

Met 21 paarden in de collectie van dit jaar zijn we verheugd om 17 getalenteerde springpaarden, drie hunters en één hunter pony te presenteren waarvan we geloven dat ze ver zullen komen.

“Ik ben erg trots op het vinden van potentiële hunter- en equitation-paarden voor het Noord-Amerikaanse circuit. In de collectie van dit jaar hebben we onze eigen verwachtingen overtroffen door drie uitzonderlijke hunters te presenteren, allemaal met de kwaliteiten die een kampioen vertegenwoordigen, en één hunter pony die absoluut dromen zal laten uitkomen,” zei Willemijn Poels.

Doe met ons mee voor een onvergetelijke avond met avondentertainment, topkwaliteit eten, gevolgd door een afterparty om de avond in stijl te vieren.

Voor meer informatie over tafelreserveringen en om de indrukwekkende line-up van paarden die we te bieden hebben te bekijken, bezoek dan de officiële website.

Ontdek de volledige collectie
Reserveer een tafel