Tijdens Jumping Mechelen kan je op de Antares-Equnews stand terecht voor tal van acties. Zo zijn er ‘meet and greets’ met verschillende Antares-ruiters. Er zullen ook promoties op het Antares assortiment zijn. Daarnaast zijn er elke dag Antares rijhelmen en stages bij de Antares-ruiters te winnen. Tijdens de ‘meet and greet’ zal er door een fotograaf ook foto’s genomen worden van de bezoekers met hun Antares ‘idool’. De timing voor de ‘meet and greet’ ziet er als volgt uit:

Zaterdag rond 20 uur: Julie De Pelsmaeker (vice-Belgisch kampioen Young Riders), Camille Demolie (EK jumping scholieren), Laurine Thijs (EK eventing pony’s) en Victoria Tubes (EK eventing pony’s).

Zondag rond 14u30: Brecht D’hoore (dressuur)

Maandag rond 17u30: Tom Heylen (dressuur)

Maandag rond 18u30: Constant Van Paesschen (jumping)

Woensdag rond 18 uur: Gudrun Patteet (jumping)

Elke dag zal er een Antares-rijhelm en een stage bij een Antares ruiter te winnen zijn. Hiervoor dient er op de stand een formulier ingevuld te worden. De Antares-Equnews stand is eveneens voorzien van een tv-scherm waarop de A-piste te volgen is. Er is ook een tv-scherm waar de laatste Equnews berichten op verschijnen. Op de foto bovenaan zie je het terras van de Antares-Equnews stand. Op het gelijkvloers zal het Antares materiaal te bezichtigen zijn.