Niet alleen top springpaarden maar ook de start van de fokkerij markeert de leuze van het (jonge) Belgische veilinghuis; "Were legends begin!" In de collectie gaat de veiling 'back to the roots!'

Ontdek zo Unlimited by SERC, Balou du Reventon uit Askaria 3. De broer van CHIO Aachen Grand Prix-winnaar, DSP Chakaria!

Heel exclusief is ook Call Me Panama L.  Dit merrieveulen van Chacco-Blue, heeft als moeder Panama du Seigneur, één van de beste merries ter wereld! Dit maakt het veulen de zus van Ben Maher's 1.65m paard, Tic Tac en de 1.60m springende Boyfriend du Seigneur!

Fan van de prestaties van Olivier Philippaerts en H&M Legend of Love? Ontdek dan Cardento's Loving Legend  P Z (VDL Cardento). Dit knap ogend schimmelveulen is de broer van Philippaerts' voormalig Grand Prix-paard!

De lijst met topveulens is oneindig bij de aankomende equbreeding.auction! Cohiba van Twelve Oaks Z, een zus van Charlotte Jacobs' GP-sensatie, Playboy JT Z. Die Machine van't Meulenhof EQ Z, de VOLLE broer van Emerald van 't Ruytershof! Cardentino de will Z, een broer van Edwina Tops-Alexander haar Caretina de Joter!

Embryo's om van weg te dromen!

Volgend jaar uw fokkerij met een knaller starten? Ontdek de toekomstige broer/zus van ... OLYMPISCH KAMPIOEN, CHECKER 47! Ermitage Kalone uit de moeder van Christian Kukuk zijn Olympisch goud winnaar!

Eerder dit jaar imponeerde Thibeau Spits met LGCT Grand Prix-winst in Riesenbeck. Maak kans op de toekomstige broer/zus van de LGCT GP-winnaar, Impress-K Van Kattenheye!

Liever een merrieveulen volgend jaar? Kannan x Ischgl de muze! Sexed (filly) embryo, de volle zus van Lillie Keenan's GP-paard, Opium JW vd Moerhoeve!

Meteen aan de start met verzekerd succes!

Ook enkele jonge springpaarden maken deze veilingcollectie uniek! De vijfjarige Troubadour van het Reigershof(Nixon van 't Meulenhof x Elvis ter Putte) laat je dromen van een imponerende Grand Prix toekomst!

Ontdek ook Chacoon's Cornetto PS (Chacoon Blue x Balou du Reventon). Deze zevenjarige ruin neemt je - in het zadel - mee naar je volgende niveau in de sport!

Ontdek de volledige collectie!

Nuttige info

Veiling, dinsdag 17 september
Live & Online: Stal de Eyckenhoeve, Geel, België
www.equbreeding.auction