De overwinning kon niet op eigen bodem worden gehouden en was voor Mouhamad Jabri. De Syrische ruiter stuurde My Centadela PS (v. Messenger) naar één. Op twee volgde de Nederlandse Lisanne Verdonk in het zadel van Nadessa (v. Jardonnay), een KWPN merrie. De top drie werd besloten door Bart Van Ooyen met G Nero V Z (v. George Z). 

De KWPN hengsten domineerden de top tien met maar liefst de helft van de plaatsen voor hen. Net buiten het podium op vier kwam Jessy Tewis met Nielson Gun (v. Joint Venture) gevolgd door Pia-Luise Steggink op Nelson Pessoa (v. Harley). Niels Jonkers kwam op zes met de KWPN hengst Noah, een zoon van Willem Greve's en Team Nijhof's Highway M TN.

Uitslag

Een rubriek later, bij de zesjarige paarden was het opnieuw iemand van de familie Kuster die voor het beste Nederlandse resultaat zorgde. Lars Kuster sprong er naar de tweede plaats op Don Tarpania Z (v. Dominator 2000 Z). Steven Veldhuis sprong op Matcho (v. Connect) naar drie. Harrie Wiering vond met Dutch Breitling AN (v. Diamant de Plaisir) de vierde plaats voor Wesley de Boer en Mcallister VDL (v. Inaico).