Nadat Jeanne begin augustus 2019 de teugels overnam van de toen tienjarige hengst hebben ze samen heel wat topresultaten gereden. Hun meest recente overwinning dateert van het voorjaar 2021, waar het duo eerste werd tijdens de Nations Cup Youth in Opglabbeek. 

De 22jarige amazone zat vier jaar lang in het zadel van haar geliefde 'Vannou' die haar tot op haar eerste CSI5* bracht en ook begeleidde naar vele foutloze rondes. 

In het bericht staat te lezen: "Dank je wel, Koning Vannan. Het is tijd voor Louise om de teugels van onze geweldige hengst Vannan over te nemen! Hij is in topconditie, en ik weet zeker dat ze samen veel plezier zullen hebben."

"Ik heb het geluk gehad om hem een paar jaar te mogen berijden. We hebben samen de hele wereld afgereisd: van New York tot Genève, Doha, Mexico, Miami, Rome, Parijs... Hij heeft me zoveel ervaring opgeleverd - mijn eerste foutloze 5* Grand Prix, mijn eerste Wereldbeker... Ik zal altijd dankbaar zijn voor alles wat je voor me hebt gedaan. Je hebt me nooit in de steek gelaten; je was een vechter voor me. Ik ben het gelukkigste meisje dat ik deel heb uitgemaakt van jouw reis, en ik ben blij om je bij mij thuis te houden."