Na London N.O.P. en Debalia kan Glock ruiter Gerco Schröder een 'nieuwe aanwinst' onder de het Glock vaandel bij hem op stal verwelkomen en wel  GLOCK's Cognac Champblanc.
 
Het duo vormt al aan half jaar een goede combinatie ende grijze nakomeling van de beroemde Holsteiner hengst Clearway is dus geen onbekende bij Gerco. Gezien de geweldige ontwikkeling wil Glock de ruin daarom behouden voor de Nederlandse sport. "Ik ken Cognac al sinds hij als jong paard gereden  werd door Maja Friberg. Daarna  heeft mijn broer hem op internationaal niveau uitgebracht. Pas sinds april 2014  heb ik de kans gekregen om met hem te gaan rijden en was meteen vanaf het begin blij met hem. Hij veel springen vermogen, is zeer ambitieus en toont zeer constant.  Samen met zijn vriendelijke karrakter is het een zeer goedmoedige paard om mee te werken, gewoon perfect! "Samen boekte het duo al verschillende top noteringen onder andere tijdens het CSIO5 * in Rome,  het Rabobank Kampioenschap van Rotterdam, Grand Prix van CSI3 * Ommen, CSI5 * Los Angeles Masters, de Grote Prijs van CSI5 * LGCT Lausanne in September, de CSIO5 * Queens Cup Trophy van Barcelona en een vierde plaats op het CSI5 * in Lyon in het begin van deze maand.
 
"Cognac net begonnen met wedstrijden op internationaal niveau en moet dus nog meer ervaring op gaan doen. Samen zullen we er nu aan werken dat hij de ervaring krijgt die nodig is om echt top te worden! Ik ben ontzettend blij dat hij nu onder de GLOCK vlag kan lopen en GLOCK's Cognac Champblanc klinkt ook gewoon fantastisch."