(Maandag) Vanaf 17.00 uur wordt er gestart met de dressuur voor Gelderse hengsten met aansluitend de prijsuitreiking. Vanaf 17.30 uur verschijnen de dressuurhengsten in de baan. De dressuurhengsten starten met de klasse Z/ZZ-Licht-dressuur, gevolgd door de Klasse M om 18.20 uur en vervolgens de Klasse L om 19.55 uur.

Titelverdediger en Pavo Cup-winnaar aan de start
In totaal staan er 26 dressuurhengsten op de startlijst in Kronenberg. Onder andere titelverdediger McLaren (Morricone uit Samatha van Sir Donnerhall, fokker U. Toenjes uit Ganderkesee) met zijn amazone Dinja van Liere en Pavo Cup-winnaar My Blue Hors Santiano (Sezuan uit Romanik van Romanov Blue Hors, fokker Straight Horse APS uit Alleroed) met Renate van Uytert-van Vliet komen aanstaande maandag aan de start.


Klik hier voor de startlijst


Springsport

Het programma start om 17.30 uur met de klasse 1.30/1.35m, gevolgd door de klasse 1.20m om 18.45 uur en vervolgens de klasse 1.10m om 20.30 uur.

Titelverdedigers aan de start
In totaal staan er 46 springhengsten op de startlijst. Onder andere titelverdedigers Mindset ES (Aganix du Seigneur uit Hosanne ES keur pref sport-spr van Kannan) en La Costa ES (Mosito van het Hellehof uit Isolde ES elite sport-spr PROK van Cumano) komen aanstaande dinsdag aan de start. Beide hengsten zijn gefokt door en in eigendom van Egbert Schep.


Klik hier voor de startlijst