Het 1.30m hoge parcours, meteen verreden op tijd, werd door maar liefst dertig combinaties foutloos en binnen de tijd afgelegd. Hierdoor moesten de ruiters en amazones alles op alles zetten om tussen de sprongen door enkele seconden te stelen. De Britse bleek hier net als gisteren het best in te slagen, en stuurde de 8-jarige Indiana d'Ayrifagne in 50.06 seconden naar onverslaanbaar goud. Op nog geen halve seconde verschil eindigde de Zweed Liam Nilsson in het zadel van Love Me Tender (Nintender) als tweede. Yves Willems deed het op Highway net iets voorzichtiger aan, en klokte in een tijd van 53.36 seconden als derde af.

De Duitse Luise Marie Schipporeit finishte met Cornello de Revel ZD (Cornet Obolensky) met een chrono van 53.52 seconden op een vierde plaats, een kleine veertig honderdsten voor nog een Britse amazone, Lauren Caroline en de Stakkato zoon, Shaqiri.

Ook Siebe Leemans wist zich nog binnen de top tien te plaatsen, door de 7-jarige KWPN ruin Kobalt (Harley) naar een zevende plek te sturen.

Vind de volledige uitslag hier.