In een volle  Hanns-Martin-Schleyer-Halle  heeft  Fabienne Lüttkemeier voor thuis publiek zojuist de REEM ACRA FEI World Cup™ manche van Stuttgart op haar naam ge schreven.
Tijdens de door Duitsland gedomineerde Kür stuurde de uit Westfaalse afkomstige amazone haar veertienjarige  D’Agostino FRH (v. De Niro) naar een geweldige score van 80.60 % en was daarmee net 0,3% beter dan landgenote  Jessica von Bredow-Werndl die met de KWPN-er Unee BB (v. Gribaldi).
Tot ongenoegen van het publiek, wat na het horen van de score de combinatie een fluitconcert gaf, eindigde Isabell Werth met  Don Jonson FRH (v. Don Frederico) op een magere derde plaats.
Voor Nederland zette Danielle Heijkoop charmante KWPN Kingsley Siro N.O.P. (v. Gribaldi) een zeer fraaie proef neer die werd gewaardeerd met  77.325%. Waarmee ze  niet verder kwam dan de vijfde achter de eveneens Duitse Dorothee Schneider die in Stuttgart net buiten he podium viel met haar merrie Forward Looking (v. Fidermark).

Patrick van de Meer zette een meer stabiele proef neer met Uzzo (v.Lancet) als gisteren en kwam (ondanks de wat magere punten) als tevreden man de ring uit met een score van 72.65%.
Patrick vd Meer-Uzzo-Stuttgart14Danielle Heijkoop-Kingsley Siro-Stuttgart14