Greve had zijn Olympische troef onder het zadel zitten voor deze Grote Prijs op eigen bodem. De KWPN hengst Grandorado TN N.O.P. (Eldorado vd Zeshoek) bleef in de eerste ronde netjes van het hout af. In de barrage reed het duo eerder een bedeesde ronde wat hen de vijfde plaats opleverde. Voor Joy Lammers en Grace Kelly (Casall) bleven de balken in de lepels liggen maar het overschrijden van de toegestane tijd plaatste hen op zes. 

De Saoedi-Arabier Khaled Almobty was in het zadel van de KWN ruin Jaguar King WD de enige die in de beslissende fase van het hout afbleef. Met W. Dekker's fokproduct had hij tevens ook de snelste tijd en haalde zo de overwinning binnen. Janne Friederike Meyer-Zimmermann, de winnares van de LGCT Grand Prix in Cannes, werd op de 9-jarige hengst Cellagon Cascais (Colestus) tweede. Het brons was Braziliaans getint en was voor Rodrigo Pessoa en de Ogrion des Champs nakomeling Starman. 

Laatste aan de start in de barrage was Antoine Ermann. De Fransman had Comic Star, een dochter van Levistan onder het zadel om vierde te worden. 

Resultaten