Wiljan Laarakkers kon rekenen op Invictus (v. Numero Uno) om in 27,99 seconden naar de overwinning te rijden. Peter Boelens en Omega van de Vrombautshoeve Z (v. Ogano Sitte) snelde over de meet in 29,80 seconden naar de tweede plek. Sanne Thijssen en Huppeldepup (v. Tyson) scoorde een derde plaats met een tijd van 30,32 seconden. 

Nina Van Enckevort (Darc Du Rona Z) eindigde vierde. Colien Elzner (Casanova) nam genoegen met een vijfde plaats. 

Andere Nederlandse klasseringen waren er hier voor wederom Wiljan Laarakkers (Cidano Z, Cornet's Boy), Lizzy De gooijer (Jumping Star, Gameboy), Niels Tacken (Goodwill), Noelle Van der Velde (Jarcona O) en tot slot nog voor Raf Kooremans (Pompidou du Marais DD). 

Yuval Tivon scoort in hoofdnummer  

In het 1.35m hoofdnummer van de dag scoorde onze landgenoot Yuval Tivon met Johny een podiumplaats en eindigde hij derde. Sandra Klaessen (Donna Kitona L) en Noelle Van der Velde (Incroyable O) zorgden voor nog andere Nederlandse klasseringen. IN de 1.15m rubriek zorgde Kaily Van Kaathoven (Ghandi) voor de beste Nederlandse prestatie met een vierde plek. Candice van Motman (Kappa) eindigde ook vierde maar dan in de 1.05m proef. Emile Tacken (Murdock) schitterde dan weer in de 95cm rubriek. 

Klik hier voor de resultaten.