“Victoria heeft de technische vaardigheden en het juiste gevoel om jonge paarden door de hogere niveaus van de sport te loodsen, maar wat net zo belangrijk is, ze heeft de werkethiek in alle aspecten van de verzorging van de paarden,” zei John Madden. "Dat is belangrijk voor Beezie en mij. Victoria heeft zowel het talent als de juiste instelling."

Victoria begon in de sport als jonge ruiter bij de pony's en won het USEF Pony Medal Championship in 2004. Ze ging door in de equitation ring tijdens haar junior jaren. Daarna studeerde ze Business Operations Management aan het Boston College, waar ze in 2015 afstudeerde. Sindsdien heeft ze haar vaardigheden in de springring aangescherpt door voor Ilan Ferder Stables te werken en haar eigen paarden te ontwikkelen.

"Victoria's filosofie komt overeen met de onze en, waarschijnlijk het belangrijkste, de paarden vinden haar leuk. Ik heb veel vertrouwen in wat ze zal bereiken. Ik twijfel er niet aan dat we haar in de toekomst met succes de VS zullen zien vertegenwoordigen in teams en John en ik zijn gepassioneerd over het bouwen van de juiste reeks paarden voor haar om er helemaal voor te gaan,” zei Beezie Madden.

"De steun van John en Beezie en hun team in deze volgende fase van mijn paardrijcarrière is overweldigend. Ik heb mijn hele carrière tegen hen opgekeken en ik geloof in hun systeem,” zei Victoria Birdsall.

Victoria rijdt Las Lajas voor eigenaresse Abigail Wexner in Traverse City later deze maand in de CSI.