De Nederlandse amazone Amanda Slagter scoorde twee op twee met Megannie (v. It's Possible). De zesjarige KWPN merrie was net als gisteren op geen fout te betrappen en zorgde voor de snelste tijd. Op twee zagen we Lowtaxe du Seigneur (v. Hortaxe du Seigneur). De zevenjarige werd gisteren nog derde onder de Franse Xavier Hazebroucq maar steeg vandaag een plaatsje. Op drie stond Lola de Braekeleer met Thompson Ter Doorn Z (v. Tangelo van de Zuuthoeve).

Mandy Grootegoed had de beste vijfjarige onder het zadel en stuurde Nirvana (v. Obsession B) naar de zesde plaats. Deze merrie uit de stallen van de familie de Loos is KWPN ingeschreven. Jody van Gerwen besloot de top tien in het zadel van Hastkullens Fantazie (v. Falaise de Muze). 

Resultaten

Bij de 7- en 8-jarige paarden reed Alexis Borrin naar de overwinning. Hij rekende op Pandy Floss E (v. C Indoctro) om in 66,21 seconden foutloos naar de finish te springen. Mykhailo Pylypenkko en Carthargos namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 67,51 seconden. Siebe Leemans maakte de top drie compleet. Hij reed Karamella (v. Plot Blue) foutloos naar de finish in 68,71 seconden. 

Pieter Kenis zorgde voor de beste Belgische prestatie met een vierde plaats. Hij zadelde Picasso vd Looise Heide (v. Casino Royal vd Hunters) om in 69,30 seconden foutloos rond te springen. Andres Vereecke (Perle d'Or vd Gaverstede) vervolledigde de top vijf. 

Klik hier voor de resultaten