In de eerste ronde lieten zowel Harrie Smolders met Darry Lou (Otangelo) en Jur Vrieling in het zadel van Long John Silver 3 (Lasino) alle balken in de lepels liggen. Helaas deed Vrieling dit in een tijd die net iets trager was dan toegestaan, waardoor hij één tijdsfout opliep. Samen met de twaalf strafpunten van Johnny Pals op Charley (Calido I), uiteindelijk goed voor het schrapresultaat in deze ronde, en een springfout van Partick Lemmen en Exit Remo (San Remo), noteerde het Nederlandse team vijf strafpunten na afloop van ronde één. 

Dit teamtotaal bracht hem op een tussentijdse vierde plaats, na Groot-Brittanië en Noorwegen die beide een clean-sheet noteerden, en België met vier strafpunten.

In de tweede ronde scherpte team NL hun aanpak nog wat bij, en verschenen er drie prachtige nulrondes op het bord. Enkel Patrick Lemmen tikte opnieuw één balk uit de lepels en zorgde voor het schrapresultaat. In ronde twee konden uiteindelijk enkel het Belgische en Nederlandse team de nul behouden, wat opgeteld met het resultaat van de ronde ervoor nét geen jump-off opleverde. Het Belgische team won goud, op één puntje gevolg door team NL die knap zilver binnen haalden. Groot-Britannië werd met een teamscore van acht strafpunten in ronde twee uiteindelijk derde.

Uitslag