In die barrage was het Kent Farrington, die vorig jaar ook al de Rolex Grand Prix van La Baule op zijn naam kon schrijven, die aan het langste eind trok. Dit keer zadelde hij Myla (v. Crunch 3) om in 37,46 seconden alle concurrentie naar huis te rijden. Piergiorgio Bucci nam op zijn beurt de tweede plaats voor zijn rekening. In het zadel van Hantano (v. Quadimodo Z) liet hij het hout onaangeroerd en klokte hij af in 38,14 seconden. De derde plaats ging naar één van de snelste amazones ter wereld: Sanne Thijssen. Thijssen stuurde haar toppaard Con Quidam RB (v. Quinar Z) zonder sprinfouten doorheen de barrage en finishte in 39,97 seconden. 

Michael Duffy volgde op vier. Zijn Claptonn Mouche (v. Conrad) liet alle balken in de lepels en stopte de chrono na 39,41 seconden. Emanuele Camilli en Chacco's Girlstar (v. Chacco-Blue) vervolledigden de top vijf na een foutloze barrage in 39,76 seconden. 

Klik hier voor de resultaten

Eerder vandaag eindigde Thijssen ook al op de vijfde plek in de LR rubriek. Over een hoogte van 1m45 reed ze Csf Whipper Snapper (v. VDL Zirocco Blue) naar de vijfde plaats door in 37,24 seconden een foutloze ronde te springen.