Skip to content

Copyright

Morsink en Schröder op zilver en brons in CSI3* Grand Prix Lichtenvoorde

Ook in Lichtenvoorde werd een internationaal weekend zonet afgesloten met de Grand Prix. 48 Combinaties traden aan in deze 1m55 hoge Grote Prijs van de CSI3* competitie. Vijf combinaties slaagden erin om de nul te behouden in het basisparcours. Een barrage met vijf moest dus over de winnaar beslissen. Die winnaar werd uiteindelijk een winnares. Jörne Sprehe reed Sprehe Hot Easy (v. Andiamo Z) foutloos rond in 34,94 seconden, een tijd waar geen enkele andere combinatie aan kon tippen.

Gerben Morsink kwam met Navarone Z (v. Nabab de Reve) het dichtst in de buurt. De Zangersheide hengst kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 35,58 seconden Gerco Schröder volgde met Jackpot (v. VDL Zirocco Blue) op de derde plaats. Zij konden een nulronde noteren in 41,35 seconden. Enkel de top drie kon de nul in de barrage behouden.

Alex Dabid Gill was met VDL Kelton (v. Bubalu VDL) als snelste vierpunter goed voor de vierde plaats. Richard Vogel en Adje T (v. Cannabis Z) vervolledigden de top vijf.

Bas Moerings eindigde net buiten de top vijf op de zesde plaats. Hij kreeg met Kivinia (v. I'm Special de Muze) een springfout in het basisparcours. Hun snelle tijd leverde hen echter nog de zesde plek in het klassement op.

Andere Nederlandse klasseringen kwamen van Tani Joosten (Galdal Me), Eric Ten Cate (Lunette vd Marijen Hoeve) en Roelof Bril (Iberico).

Klik hier voor de resultaten

Vorige Sanne Thijssen staat haar mannetje in CSI4* Grand Prix van Sentower Park Volgende Een overzicht van de Grand Prix winnaars van het weekend!