CSI2* 1m45 - faults and time 

In de 1m45-rubriek konden in totaal negen combinaties foutloos blijven en daarvan was onze landgenoot Ruben Romp de aller snelste. Met de KWPN-merrie Hanouk V vloog hij door het parcours in een tijd van 61,63 seconden en die tijd nog niemand meer verbeteren. 

Katharina Offel deed wel nog een verdienstelijke poging. Met Chaning Tatum (v. Canturano) eindigde ze op de tweede plaats in 62,68 seconden. Emeric George en de Zangersheide ruin Effect de l'Esprit Z (v. Eldorado vd Zeshoek) eindigden op de derde plaats. De top vijf werd vervolledigd door Mathilda Karlsson (Cera VA) en Pierre Marie Friant (Milo v/h Dingenshof). 

Kim Emmen kon zich met de KWPN-merrie Farah (v. Arezzo VDL) nog op de twaalfde plaats klasseren. 


CSI2* - 1m35 

De 1m35-rubriek werd gedomineerd door Frankrijk. De winst was voor Anne Rapinat en de Zangersheide ruin Calcutta de Bocret Z (v. Cor de Hus) in een tijd van 29,56 seconden. Jean Luc Mourier nam met Boskof de Falere (v. Felton du Mont) de tweede plaats voor hun rekening. De top drie werd vervolledigd door Megane Moissonnier en Scarlett (v. Stolzenberg). 

Ook in deze proef leverde onze landgenoot Ruben Romp de beste Nederlandse prestatie. Met Ultimo 138 (v. Uriko) eindigde hij op de negende plaats na een dubbel foutloze omloop. 


Klik hier voor alle uitslagen.