Brons voor de Nederlandse Roosje Brouwer! In het zadel van I-Star (v. Big Star) sprong de amazone naar het podium en werd derde in de 4* Medium Tour over 1.40m. Ze deelde het podium met Matthew Sampson die op Elisa BJX (v. Eldorado vd Zeshoek) de overwinning mee naar huis nam en Sofia Manzetti die met Marko Polo (v. Caratello B) tweede werd.

Small Grand Prix

Brouwer verdedigde niet enkel in de Medium Tour de Nederlandse eer maar vond ook de top tien in de Small Grand Prix. Over 1.45m bracht ze Kerswin van 't Roosakker (v. Echo van t Spieveld) op de tiende plaats. Logan Fiechter wist zich met O'neal van 't Looverijck (v. Cannabis Z) net niet te plaatsen en kwam op 22. 

De overwinning was voor Tim Wilks op Diamanthella VG Z (v. Diamant de Semilly). Michael Hughes werd met Kashmir van d'oude Pastory (v. Thunder vd Zuuthoeve) tweede gevolgd door Penelope Leprevost op GFE Candy de Nantuel (v. Luidam).

Small Tour 1.30m

Eric Jr van der Vleuten reed op Flint de Maeze (v. Toulon) naar het beste Nederlandse resultaat in de Small Tour over 1.30m en werd zesde.

Bekijk alle resultaten hier