Piet Raijmakers Jr kon rekenen op zijn merrie Van Schijndel's Galetto (v. VDl Zirocco Blue) om in 31,70 seconden de winnende tijd neer te zetten in deze twee fasen special proef. De Duitse vlag vervolledigde het podium. Jörg Oppermann en Olymp 58 (v. Olympic Fire 5) reden in 32,37 seconden over de finish en werden hiermee tweede. Het brons was voor Pia Reich en Pb Stagenta (v. Stakkatol) die een tijd noteerden van 32,83 seconden. 

Ook de vierde plaats was voor Pia Reich (Pb Djazz d'Avor). Leonie Peeters (Novastar AP) verzekerde België van een vijfde plaats. 

Andere Nederlandse klasseringen waren er voor Joey Alberti (Baltic Love), Amanda Slagter (Antrax d'Amas Z) en Michel Hendrix (Jive Z.G.). 

Klik hier voor de resultaten. 

Ook de CSI1* 1.15m rubriek vond plaats deze voormiddag in de Peelbergen. In deze proef waren de Nederlanders wederom ijzersterk. Pietrix de Vries en Numero's Diamaond Bay snelden in 30,94 seconden naar de overwinning. Sofie van den Broek volgt op twee met Cupcake Z (v. Chacco-Blue). Het duo reed over de finish in 31,98 seconden. Emma Bachl neemt met Cullinan du Borget B (v. Diamant de Semilly) de derde plaats voor haar rekening. Zij noteerden een tijd van 32,04 seconden. 

Deze 1.15m proef zag een heleboel andere Nederlandse klasseringen. Britt Wevers (Dark & Bright HW) en Jaydee Jannsens (Chupachup Dw Z) namen de vierde en vijfde plaats voor hun rekening. Andere klasseringen waren voor Pietrix de Vries (Diamantina), Joey Alberti (Gina Royal) en Jersey Kuijpers (Enjoy Me 5). 

Klik hier voor de resultaten.