Niels Kersten kon rekenen op Thuur Z (v. Tyson) om de winnende tijd van 28,48 seconden neer te zetten. David Will zorgde voor de tweede plaats. Met Zaccorado Blue (v. VDL Zirocco Blue) reed hij in 29,01 seconden over de finish. Rene Dittmer en Burlington Riverland (v. Mylord Carthago HN) vervolledigden het podium in een tijd van 30,10 seconden. 

Markus Renzel (Com Es Ta) en Laurens Houben (Hector Van d'Abdijhoeve) namen de vierde en vijfde plaats voor hun rekening. 

Andere Nederlandse klasseringen waren er voor Leopold van Asten (VDL Groep Falco) met een tiende plaats, Lars Kersten (Iliana) en Demi van Grunsven (Hucinta) namen de elfde en twaalfde plaats voor hun rekening. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de CSI1* 1.25m proef was er een podiumplaats voor Jessie Wiefferink met Just For Fun. Zij reden over de finish in 32,60 seconden. Winst was er voor Selina Betge en Ragrusa Vom Eigen (v. Kannan) die de winnende tijd van 32,06 seconden neerzetten. Emma Bachl en Limbothello B (v. Guardus Limbus) namen de tweede plaats voor hun rekening met een tijd van 32,31 seconden. 

Miranda Spronk-Rienties (Falonie Rwl) werden vierde. Lotte Hermans (Bella Granata Z) zorgde voor nog een andere Nederlandse klassering. 

Klik hier voor de resultaten.