De Nederlander had de vijfjarige dochter van Aganix du Seigneur onder het zadel en was op geen enkele fout te betrappen. Het duo was uiteindelijk goed voor het brons! Liesje Vrolijk zagen we ook terug in de top tien met een zesde plaats voor haar ronde op Deejay Vive Z (v. Dominator 2000 Z). 

Bunoit Moeskops had de hengst Stockholm van Eeckelghem (v. Port Royal van Eeckelghem) onder het zadel om de snelste tijd af te klokken. Cedric Vanleerberghe volgde op de voet en zette Bloom D Z, een dochter van Bamako de Muze, af op twee. Voor Roy Hanlon was er zowel de vierde als de vijfde plaats. De hengstenzoon van Diamant de Plaisir, Diamond Dancer werd vierde terwijl Neeson de Lis, een ruin van Aganix du Seigneur plaats vijf voor z'n rekening nam. 

Resultaten

Lars Kuster grijpt de winst bij de zesjarigen

Met Don Tarpania Z won de ruiter de rubriek voor zesjarige paarden. De hengstenzoon van Dominator 2000 Z rondde het 1.20m hoge parcours zonder fouten af in een tijd van 30,58s. Dat bleek nipt twee honderdsten sneller te zijn dan thuiscombinatie Marthe Heudens en Riesling van 't Eikhof (v. Emerald). Andere Belgische combinatie, Cedric Vanleerberghe sprong opnieuw naar het podium met deze keer Roxette van de Achterhoek (v. Chaiton FZ) onder het zadel, een eigen fokproduct. 

De Nederlandse combinaties gaven mee kleur aan deze rubriek met een vierde plaats voor Lucille Billet en Habibi BS (v. Ibrahim BS). Liesje Vrolijk besloot dan weer de top vijf met Mamalou Fairy (v. Bubalu VDL). Bart de Bruijn volgde op zes in het zadel van Amazing Power Numo Z (v. Aganix du Seigneur). 


Resultaten