De Britse Nicole Lockhead Anderson kon de proef winnen met Emerald Irish Cruise (v. Ringfort Cruise) in een tijd van 29,00. Dat was een stukje sneller dan onze landgenote Pien de Boer. Die nam met de KWPN-merrie Fame (v. Carthino Z) de tweede plaats voor haar rekening in 30,51 seconden en leverde zo de beste Nederlandse prestatie. 

Josephine Olsson reed Royale Atlas T (v. Empire 1115) naar de derde plaats. De rest van de top vijf was eveneens voor Nederland dankzij Finn Boerekamp (Svea Douch Z) en Pam Nieuwenhuis (Bertha 10). Ook Siebe Leemans (Kobalt & Karamella), Alicia Bocken (Louann) en Jorinde Dolfijn (Ithaca) konden zich nog klasseren in deze rubriek. 


CSIYJ-A Small Tour - 1m30 

In de 1m30-rubriek kregen we opnieuw een Britse overwinning dankzij Red Morgan en True Blue III (v. Chacco Blue). Hier leverde Yoni van Santfoort de beste Nederlandse prestatie. Met de NRPS-ruin First Impression (v. Baltic VDL) eindigde ze op een mooie derde plaats. Haar landgenoot Stijn Hokse volgde haar op de vierde plaats op met de KWPN-hengst Krijger C (v. Charisma). Tot slot kon ook Mart Ijland (Limoncello Z) zich nog klasseren in deze proef. 


Klik hier voor alle uitslagen.