De Small Tour lokte een handvol combinaties uit hun bed. Met z'n tienen konden ze doorstoten naar de barrage. Van de slechts vier dubbel foutloze-combinaties zette Bocken de snelste tijd neer op de rug van Dinka (v. Diarado). Jesse Berkers volgde echter op de voet en was met Escobar (v. Air Jordan) goed voor de tweede plaats. Laatste Nederlandse combinatie die foutloos kon eindigen was Frank Schuttert met Hawaii-S (v. Inshallah de Muze). Hij moest enkel de Ierse Conan Wright voor zich dulden, die met Jewel (v. Carrera VDL) de derde plaats afsnoepte. 

Zowel Hessel Hoekstra als Regina Leeuwen hadden een hele scherpe tijd maar beiden kregen ook vier strafpunten achter hun naam. Hoekstra kwam op vijf met Kosalottie W (v. Chaman) gevolgd door Leeuwen en Crocus la Sillardiere (v. Conrad) op zes. 

Volledige uitslag CSI2* 1.35m

De éénster Small Tour werd gewonnen door Hilde Veenstra. In het zadel van After Pleasure Toltien (v. For Pleasure) mocht de Nederlandse de ereronde leiden. Marit Hoekstra mocht mee het podium op en werd derde met Qstar (v. Quasimodo Z). De Deense Katrine Krog Stigsen eiste de tweede plaats op met Emily Deschanel Mak (v. Cassini II). Stigsen nam ook de vierde plaats voor haar rekening met Casandra (v. Casir Ask). Eva Kapteijn sloot de top vijf af met Ivory Mbf (v. Quasimodo vd Molendreef). 


Volledige uitslag CSI1* 1.10m