Verder was er een derde plaats voor Piet Raijkmakers Jr en zijn Hasall (Zirocco Blue) en zien we Anouk Mulder met Fabian (Zapatero VDL) terug op de vijfde plaats. Samantha Bos en Halifax zijn dan nog goed voor een zesde plaats in deze rubriek. 

1m25

Bert-Jan Zuidema wint in het 1m25 met de KWPN ruin Henderson (Glasgow v/h Merelsnest). Hij bleef er de Duitser Niclas Baule voor met Coolivio PS. We zien dan nog een derde plaats voor Monica Borger en haar Fantacy-Lady, terwijl Max van de Poll zijn Flogg naar de vierde plaats stuurde. Johan Worst en High Society Ws zien we teurg op de vijfde plaats. 

Finale vijfjarigen

Deze werd op naam geschreven door Jens van der Meer en de KWPN merrie Jillz (Chaman) die hij rondstuurde in 36.50 seconden. Hij verwees er Thijs Derks met Jonoire naar de tweede plaats. 

Finale zesjarigen 

In de finale voor de zesjarigen grijpt Don Willemsen de winst met Corazon (Cormint) met wie hij een tijd noteerde van 31.57 seconden. Hij bleef er Pim Mulder voor die I Am A Rebel S in 32.17 seconden naar de tweede plaats stuurde. Op drie eindigde Samantha Bos in het zadel van Innovator die ze rondstuurde in 32.70 seconden.